Waarom Snippit?

Onze bandversnipperaars knippen strapbanden in staal of kunststof, en met een breedte tot 5 cm, in korte handelbare stukjes. Hierdoor wordt hun volume tot 30 maal verkleind, waardoor uw afvalcontainers economischer benut worden. Ook voor het choppen van kabels, buizen en profielen kunt u vertrouwen op onze 67 jaar ervaring.

Op maat van de Europese markt

Door het verdelen van de Amerikaanse Sweed machines op de Europese markt, moeten we natuurlijk maken dat de overzeese choppers voldoen aan de Europese normen. Hier moet immers een CE-certificaat verleend worden door een extern en onafhankelijk controle-organisme.

Vaak vormt dit voor buitenlandse machines een moeilijk te nemen horde. Wij volgen de geldende Europese wetgeving op de voet en leggen onszelf proactief nieuwe veiligheidseisen op.

Met trots kunnen we zeggen dat Seyna, samen met Sweed Machinery, alle benodigde certificaten kan voorleggen waardoor onze machines bij de veilgste op de markt horen.

Groep CE

Een zegen voor uw bedrijf en ons leefmilieu

Veilige werkomgeving

Rondslingerende strapbanden op volle lengte zijn gevaarlijk. U kan er met de voeten in haken en vallen of er lelijke snijwonden aan overhouden. Met de kort geknipte stukjes zijn deze risico’s van de baan.

Plaatsbesparing

Onze bandversnipperaars knippen strapbanden in staal of kunststof, en met een breedte tot 5 cm, in korte handelbare stukjes. Hierdoor wordt hun volume tot 30 maal verkleind en wint u enorm aan werkruimte.

Circulaire economie

Kort geknipte strapbanden en ander gelijkaardig afval kan beter gescheiden worden en ook makkelijker gerecycleerd. Met Snippit is dit voor u slechts een kleine moeite maar met een grote, positieve impact op het milieu.

Kostenbesparend

Afvalbehandeling en -verwerking is een dure zaak. Strapbanden op volle lengte nemen in uw afvalcontainers onnodig veel ruimte in, meer lucht eigenlijk dan afval. Kort geknipte strapbanden vermijden dit. Er zijn ook veel minder ritten naar de afvalverwerker nodig.

Snippers kunststof 5

Onze versnipperaars zijn ontworpen om strapbanden te verkleinen en plaats in uw bedrijf te winnen

20190612 104525
"Elke 1000 kg gerecycleerd PET materiaal, bespaart 830 liter aardolie. Dat is goed voor een autorit van 12 450 km, ofwel van Brussel naar Beijing."

100% gemoedsrust

Ons technisch interventieteam staat steeds paraat om snel te reageren bij een eventuele storing of breuk en om de nodige onderhoudswerken uit te voeren. Hierdoor wordt machinestilstand vermeden of tot een absoluut minimum beperkt.

Een lange levensduur gegarandeerd

De assen, messen en frames van onze machines zijn vervaardigd uit zwaar en resistent metaal waardoor ze een extreem lange levensduur en een betrouwbare werking garanderen.

Lassen 4